Komma i form.

Ja nu får det verkligen vara nog! Nu visar vågen äckliga 90 kg och jag orkar ju knappt nått. Plus att jag får huvudvärk oftare och oftare. Så nu har jag börjat tänka på vad jag äter och hur mycket. Försöker äta en balanserad kost på 1500-2000 kalorier. Sen ska jag börja röra mer på mig. Det är tänkt att vi ska påbörja en stegräknartävling på jobbet också.

Var ute i stallet idag och red. Vi tog oss till paddocken för lite mjukgörande övningar. Blev mycket trav i långsamt tempo. Även några försiktiga galopper i höger varv (var rätt halt) som var riktigt fina. Riktigt bärig. Självklart inte helt utan protest men ändå inte så farligt. :)

Nåja hoppas jag kan klara det den här gången.


Lite bilder


Förkyld.

Jaha då var det dags då. Har klarat mig länge men nu har förkylningen brutit ut. Hoppas det inte blir så farligt utan att det snabbt går över. Lite jobbigt att veta att jag ska cykla fram och tillbaka i irsta några gånger imorgon på jobbet. Brukar tycka det är ansträngande i vanliga fall.

Om några timmar ska jag ut till stallet och rida. Håller på att sätta igång Fantasi igen. Vivis hovslagare kom ut och blev ganska förgrymmad på veterinären som ordinerat boxvila och sjukhage åt en frisk häst. Hovbölden läkte ju ut på några dagar. Han rekomenderade tjärdrev i hålet och sen sula och sko. Jag kontaktade min hovslagare som kom ut samma dag och fixade det. Dock ingen sula då det inte behövdes. (hålet är precis vid tån så skon håller tjärdrevet på plats.)
Jag red första gången i lördags. Det gick jättebra. Fantasi var riktigt lugn med tanke på att hon stått tre veckor. Hoppas hon är lika lugn idag.

Igår hade vi gäster här. Erik fyllde 30 år i fredags så då bjöd vi över några vänner på fika igår. Mycket trevligt även om jag började få ont i halsen och kände mig hängig.
I lördags kväll var vi ut på jernberghska restaurang i Eskilstuna med Eriks familj. Väldigt mysigt och trevligt med underbar mat. Eriks mamma bjöd alla på maten.

Nu ska jag försöka ta mig upp och plocka i ordning lite tvätt. Om jag orkar ska jag väl få ordning i den nya garderoben också. Och försöka laga någon slags mat till matlådor.


RSS 2.0