Trött

Jag tror att jag nästan sov hela dagen igår. Trodde jag skulle få svårt att somna på kvällen men det var inga problem.
Jag vill fortfarande sova mer... Oroande tecken.

Dags att kliva upp och åka till jobbet.
Får se vad denna dag har att bjuda på.


Till salu

För dem som vill se är nu Fantasi till salu. Hennes annons finns på blocket, hästnet och Facebook. Jag håller också på att ladda upp en hel del filmer på youtube. Än så länge finns bara två galoppfilmer uppladdade. Går att se dem om man söker på "fantasi ridtravare galopp".

Håll tummarna nu att någon nappar.


Ett sista farväl.

Ja imorgon är dagen jag fasat för kommen. Älskade Tusse ska få somna in då han har blivit så tafflig. Ser inte det minsta fram emot det men känner dock att jag måste få vara med och säga hej då och krama om honom.
Tretton underbara om än högljudda år fick vi med honom våran dingtunapojk.


Söndag eftermiddag and I feel lonely...

Jaha huset är städat och stallet är avklarat. Blev en liten skrittur i skogen och sen lite galopp i båda varven i paddocken. Fantasi är superduktig nu med galoppen. Hon börjar bära sig riktigt bra.

Erik är hos våra vänner och jobbar så jag är ensam hemma. Vet inte riktigt vad jag ska ta mig för då det inte är så skönt att vara ute i trädgården pga blåsten.

Sitter just nu på en stol framför brasan och läser en bok. Kanske får vara bra så idag men jag känner mig lite sällskapssjuk.


Länge sedan...

Ja mycket har hänt sen sist. Erik och jag har köpt oss ett litet hus med stor tomt i Kolbäck. Nu har vi bott här en månad och vi stortrivs. Fantasi är kvar ännu då vi inte hittade någon passande köpare. Jag ska snart lägga ut annons igen så får vi se. Jag har iaf en medryttare som är underbar och som passar jättebra ihop med Fantasi.

Just nu sitter jag och tar igen mig lite på verandan och målar tånaglarn. :) Jag har räfsat en massa löv i trädgården. Blir så fint så. Snart ska jag gå in och städa lite och starta en tvättmaskin. Livet är just nu på topp. :)


RSS 2.0