Bättre

Idag verkade Fantasi må mycket bättre. Jag var ute för en halvtimme sen och gav henne ögondroppar. De stod och sov under de två stora granarna vilket verkar vara ett favoritställe.
Ögat var inte svullet vad jag kunde se och hon verkade inte ha ont. Ögonfransarna hängde inte så som de gjorde igår utan hon öppnade ögat ordentligt. Det såg likadant ut som det andra ögat idag. Håller tummarna för att det håller i sig.


Fantasi är sjuk igen...

Ja då var det dags igen. Fantasi var idag svullen och mycket irriterad i höger öga. Veterinären fick komma ut och kolla. Verkar inte vara något sår men hon är helt klart irriterad. Hon fick kortisondroppar att ha i morgon och kväll idag och imorgon och fredag och sen en gång per dag över helgen. På måndag ska jag ringa henne igen och berätta hur det gått. Blir hon sämre ska jag omedelbart sluta med dropparna och ringa.
Känns som jag bara hinner börja spara till den förbånkade sadeln innan pengarna går åt till veterinär. Suck.

Imorgon är iaf sista dagen innan semestern vilket ät skönt. Och dagen börjar med att åka ut till pålle och ge droppen innan jag åker till stallet. Lär gå upp fem för att hinna. :( nåja vad gör man inte för sin sötnöt?

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/1229025/images/2012/pic_207303098.jpg" class="image">


Jaha då tar vi lite mer då.

Vi kör visst allt idag. Huvudvärk och hosta nu också. Är inte livet bra underbart ibland?

Bifogar en härlig bild på Fantasi.


Häftiga svängar.

Ja här ligger jag då i min säng. Skulle egentligen vara på jobbet nu. Men istället har jag åkt på magsjuka så jag är portförbjuden på jobbet.

Det kan svänga så fort. Igår mådde jag bra och var på Markus Holst clinic. Mycket vettig människa. Började frysa efter lunch men tänkte inte så mycket på det. Brukar ofta bli lite frusen efter att ha ätit lunch plus att vi satt i ett ridhus som inte direkt var varmt. Men när jag kommit hem började lederna och ryggen göra ont och jag frös ännu mer. Insåg då att jag hade feber. Och nu diarré. :( Hoppas det går över snabbt. Vill ju till stallet och öva på det jag lärde mig igår.


RSS 2.0