Hantverkare....

Igår började de riva vårat badrum. Vi har fått vatten under mattan så allt måste bort. Så vi är utan dusch under hela semestern plus att vi bara har toalett på kvällarna. Och då kan vi inte spola utan vi måste ha en hink med vatten stående så vi kan hälla på när man är klar. Dagtid är ju hantverkarna och dammet där inne så då vill i alla fall inte jag gå in där. :)

Men jag måste säga att killen som är här nu är väldigt punktlig. Klockan åtta ringde han på dörren. Jobbigt att äta frukost i det här oväsendet.

Erik och jag kommer nog mestadels vara borta från lägenheten så länge de håller på.
Idag vet vi dock inte riktigt vad vi ska hitta på.

Slutpriset på det hela verkar i alla fall inte överstiga 10 000 kronor vilket känns skönt. Vi slapp självrisken eftersom vi kommer vara utan dusch.

Nu ska jag äta upp min frukost och sen flyr Erik och jag fältet.

Ciao!

Solbränd...

Var på dragracing idag på Johannisberg. Riktigt kul faktiskt men tyvärr brände jag sönder mina axlar duktigt.
Försöker nu komma på vad jag ska ha på mig ikväll när det är cityfestivalen. Vill ha något snyggt och svalt som samtidigt skyddar axlarna.

Fortfarande förkyld.

Usch va trött jag är nu. Värmen tar ännu mer på mig nu när jag är hängig av förkylningen. Erik och jag ska snart iväg och äta och sen köpa däck till min cykel.

Vägde mig idag. Väger nu endast 81 kg! Bara 21 kg kvar..... :)

Välkommna!

Ja nu har även jag börjat blogga. :)

Idag kan jag berätta att jag är superduperförkyld. Inget skoj alls. Jag ska alldeles strax åka iväg och jobba fyra timmar. Resten av eftermiddagen ska jag nog bara ta det lungt.

Blir ingen ridning idag heller. Orkar helt enkelt inte. Men Fantasi (min sköthäst) går på bete så det går bra ändå.

Nu ska jag ta nässpray och hostmedicin och åka iväg.

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0