Fredag 11 juni

Grattis till alla som tar studenten idag. Lite tråkigt väder men de har nog kul ändå. :)
Vad har hänt sen sist? Ja Madde och Olle har ju som bekant flyttat till Sörby och vi har varit ute på några spännande äventyr tillsammans. Vi har bland annat ridit bort till Tibble. En mycket spännande tur då man ju måste rida längs en 80-väg. Olle och Fantasi skötte sig dock rätt hyfsat. Olle var lugn men går på snabbt. Fantasi var som vanligt lite mer hyper och rädd för allt på sidan av vägen. Vi tog oss dock dit och tillbaka utan att nått allvarligt hände. Vi tog en galopp uppför åsen. Det var riktigt kul. Men väl uppe på åsen började Fantasi skygga för allt så då saktade vi av till skritt.
Jag har hoppat en bana på 40 cm med henne också som gick superbra. Så väldigt roligt. Nu ska jag bara lära mig våga lite högre hinder också.
Jag har även ridit Fantasi utan träns i paddocken. Tog helt sonika av det och använde tyglarna som en halsring. Gick riktigt bra. Red så i alla gångarterna! Imponerad. :) Det går frammåt för varje gång jag rider. Vågar mer och mer. Så nöjd med både henne och mig.
Igår sa Jenny (Fantasis ägare för er som inte vet det) att hon funderar på att lämna ut Fantasi på foder i ca 6 månader med start i höst då hon kommer jobba väldigt mycket och inte kommer ha tid för henne. Så hon frågade om jag kunde tänka mig att ta Fantasi på heltid! Vi ska träffas i helgen och prata igenom det lite. Vore verkligen jättekul att få ha henne alla dagar i veckan.
Till hösten vill jag börja träna regelbundet för en instruktör med Fantasi. Känner att det är dags för det. Ska bygga upp så mycket mod som möjligt under sommaren och förhoppningsvis våga galoppera mer ute. Går bättre och bättre men bara korta sträckor än så länge.
Nej nu måste jag röra mig ut till Kungsåra. Ska tvätta lite och sen åka och handla så jag kan laga matlåda för helgen när jag ska jobba.
Funderar föresten på att köpa den nya iPhone... så kan Erik och jag nörda ihop. :)

RSS 2.0