Jaaaa!!!!!

Jag har lyckats gå ner i vikt! Tre kg och åtta centimeter i midjan på mindre än en månad. Så underbar känsla. Det jag gjort är slutat äta godis och dricka läsk. Jag försöker gå ut och gå minst trettio minuter per dag och sen så rider jag ju också. Inte så mycket ridning dock den här årstiden men iaf tre dagar i veckan.

Igår följde jag med Dominique till Magasinet i Enköping. Det är ett gym som har lite träningspass av olika slag. Vi gick på Body combat. Riktigt roligt om än jobbigt. Svetten rann. :) Känner idag av den träningen. Mest i ryggen och benen. Men jag kan iaf röra mig så jag tror det var lagom tufft pass.

Snart ska jag göra mig iordning för att åka ut till stallet. Vi ska ta en ridtur i blåsten. Får se hur lång och hur hård ridtur det blir. :)

Hostan har blivit mycket bättre men vissa dagar får jag fortfarande rejäla hostattacker. Men behöver iaf inte använda bricanylen längre.


Förkylning

Ja så inleder jag det nya året. Med en förkylning. Tack och lov är jag ledig två dagar nu så jag kan förhoppningsvis krya på mig snabbt.

Dieten eller vad man ska kalla det går hittills rätt bra. Enda som stör mig är att jag inte kan träna som jag vill pga den dumma förkylningen.

Vaknade i morse och kunde knappt andas. Hemsk känsla. Var bara att gå upp och ta bricanyl och sen hålla mig i sittande ställning. På det fick jag en hemskt bultande huvudvärk som tack och lov gått över nu.

Nä nu har jag väl gnällt tillräckligt. :)
Dags att gå och boka en tvättid så jag kan få sängkläderna tvättade.


RSS 2.0