Jobbdags.

Jobbdags

Jaha då är jag redo för jobbet. Skönt att det ryggonda gick över under natten.

Fin för stallet... :)


Måndag 12 april.

Jaha då kanske man ska berätta vad som hände i helgen.... Ja för det första så flyttade Madde och Olle till Sörby i fredags och sen på lördagen släppte vi ihop honom tillsammans med Kelly, Tinetto och Fantasi. Jag trodde att det skulle vara Fantasi som skulle springa men icke. Hon var hur lugn som helst. Nej det var Tinetto som var den "bråkiga". Jag tror att Olle blev lite förälskad i Fantasi och jag tror också att det är besvarat. Får se hur det går.

Sen så har Fantasi flyttat ut till den andra uteboxen för att ge Olle sällskap.

Ja sen på lördag kväll så skulle vi på 30 årskalas. Tobbe skulle firas och det lyckades jag göra med att dricka alldeles för mycket vin... Så Camilla körde porslinsbuss på kvällen... Inte kul. Fick leda hem cykeln för cykla det kunde jag inte.
Hela söndagen mådde jag pyton. Ja så kan det gå.

Nu ska jag till stallet och pyssla.

Stalldags.


Guldbullen.


Fredag 9 april

Jaha då kanske man ska uppdatera lite. Vad har hänt sen sist? Inte så mycket. Eller jo Erik har köpt en Guldbulle! Hehe jättesöt. Guldfärgad Volkswagen 1200 LIM 113 (bubbla). Det var ett helt äventyr att få hem den lilla rackaren. Vi visste inte hur mycket bensin som fanns i tanken. Den stod i Munga och när vi nästan var framme i Västerås (vid hökåsen) dog bilen. Så Erik föreslog att vi skulle bogsera. Jag... bogsera... Visst sa jag. Så vi provar. Men ganska så  snart inser vi att det typ inte går. Linan var kort och stum och Guldbullen har inte så starka bromsar att den kan bromsa både sig själv och Äggplantan. Så Erik försökte signalera till mig att stanna. Förstod till slut vad han menade och bromsade det mjukaste jag bara kunde. Ville inte ha en Guldbulle inne i Äggplantan. Sen var det bara att ringa pappa. Han kom med bensin och sen gick bilen igång. Ja det tog ju ett tag att tanka den då eh framhuven? inte gick att öppna... Men efter mycket ryckande,slitande och gungande fick pappa upp huven.

Ja i övrigt så har jag varit i stallet (som vanligt). Fantasi har varit rätt trevlig att rida faktiskt. Christina och jag red dagen efter att hon bråkat så väldigt och då gick allt bra. Ja om man bortser från att det första hon gjorde var att stegra... Men efter det var hon jätteduktig. Vi red islandsrundan igenom allt det blöta så Fantasi fick tänka riktigt mycket. På mastenvägen jobbade jag henne mycket. Hon fick mjuka upp halsen rejält och mycket halvhalter och skänkelvikningar. När vi sen kom ut på vägen mot hasselstigen travade vi lite. Då gick hon så långsamt och fint att vi bara var tvunga att testa en galopp. Och hon galopperade så långsamt så. Jag fick till och med driva på för att hon skulle öka. Vi testade en galopp hemåt också. Det gick lite väl fort men fortfarande kontrollerat och jag kunde stanna henne när jag ville. Superduktig var hon.

Idag ska Madde flytta Olle till Sörby också. Ska bli riktigt roligt. Jag har halmat upp hans box så det blir riktigt mjukt och skönt för honom att lägga sig.

Nej nu måste jag försöka få i mig lite frukost så jag orkar med städen på två timmar.

RSS 2.0