Galen!!!!

Jaha då kör vi på lite inflammation i trampdynan. :( är svullen och mycket öm. Vet inte vad jag gjort. Bultar fint nu iaf.

Jag har suttit och spanat lite på sadlar. Blivit förälskad i en Barefoot Arizona Nut. En bomlös westernsadel som ser jätteskön ut och är jättesnygg. Kostar ca 9000 kronor. Så nu gäller det att anstränga sig och spara. Jag har lagt ut annons på de andra tre sadlarna och hoppas på att någon vill ha dem. Behöver verkligen pengarna de kan inbringa.
Nej nu ska jag sova. Ska upp klockan fem imorgon bitti. Jobbhelg. Men slutar klockan två så det är rätt skönt.


Ny sadel

Jaha nu har vi lyckats konstatera att westernsadeln trots allt inte ligger helt bra på Fantasi. Vid ridning trycker den lite på ländryggen så hon får ont. Blev väldigt tydligt då pälsen skavts bort. Mest på vänster sida och där ömmar hon mest. Så blir till att leta ny sadel. Suck. Och så vill jag inte rida henne förrän det ryggonda gått över så det blir till att promenera och aktivera henne från marken. Passande då att jag också har lite ont i ryggen. Nåja allt blir nog bra till slut. Även om det just nu känns rätt jobbigt och mörkt.

Bilen gick iaf igenom besiktningen igår. Skönt.

På måndag ska troligtvis pappa opereras. De skall byta en hjärtklaff. Känner mig rätt stressad och orolig över det men det måste ju göras. Tur jag är ledig på måndag iaf om nått skulle gå på tok. Sover mycket dåligt om nätterna för tillfället. :(

Ska nu försöka ta mig i kragen och åka ut till stallet och ta en promenad med pålle. Ingen lust alls.


Plupp....

Jaha dags för uppdatering igen då. Viktmässigt står det just nu lite still. Är nog på en sån där platå igen. Om någon vecka kommer det väl igång igen. Jag försöker promenera så mycket som möjligt för att få upp konditionen lite. Har även börjat sätta igång Fantasi igen efter vintervilan som blev lite väl lång.

Jag har gått upp i tid på jobbet så nu arbetar jag 87%. Det märks helt klart. Både skönt och jobbigt. Jag har även börjat på vattengympa. Så på söndagar går jag och hoppar och studsar i vattnet i en timme. Underbart. :)

Nu ska jag nog gå upp och äta frukost. Gick upp klockan fem för att åka och släppa ut hästarna. Sen åkte jag hem och la mig igen. Får se vad jag ska göra för nått idag. Tror Erik drar till garaget ex antal timmar idag så blir nog en långtråkig dag.


RSS 2.0